20-3-2017
Image: Cabaret "Klappen voor Bart"
Maandag 10 april zal cabaretier Bart Melief een optreden verzorgen op de Bossche vakschool. De voorstelling 'Klappen voor Bart' behandelt op een erg grappige, kritische, soms heftige en vooral erg toegankelijke manier pestgedrag. Ook pesten via internet komt aan bod. Deze voorstelling is voor al onze eerstejaarsleerlingen én onze tweedejaars instroomklas (B&K2h). De leerlingen zullen met begeleidende lessen op de voorstelling worden voorbereid en ook nabespreking hoort bij het programma.
Klik hier voor de poster van de voorstelling "Klappen voor Bart".... lees verder

10-2-2017
Image: Kampioen FIFA 2017 bekend
Onder grote belangstelling van klas- en schoolgenoten maar ook docenten, is vanochtend dan de finale gespeeld van het FIFA Toernooi 2017! Jan en Dhoraso, beide leerlingen van klas B4M en spelers van Brabant United, hadden zich als finalisten weten te plaatsen en vastbesloten deze ook te winnen. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar 1 winnaar zijn en dat is Jan geworden! Hij mag zich scharen in de rij der kampioenen FIFA Bossche Vakschool.
Jan is 4e jaars leerling SDV en zal dan ook dit jaar -naar verwachting met diploma- de school verlaten. Zijn schoolgenoten uit leerjaar 1, 2 en 3 staan al klaar om volgend jaar zijn titel over te nemen!... lees verder

9-2-2017
Image: Deelnemers onderzoek gezocht
De universiteit van Utrecht is op zoek naar ouders en kinderen tussen de 8 en 16 jaar doe mee willen werken aan een onderzoek naar gezinsrelaties na een scheiding. Doel van dit onderzoek "het beter leren begrijpen hoe ouders en kind(eren) met elkaar omgaan na een scheiding en hoe dit bijdraagt aan het functioneren van kinderen". Deze informatie kan bijdragen aan een betere ondersteuning voor gezinnen die te maken krijgen met een scheiding. Voor meer informatie over het onderzoek kunt u terecht op de website www.gezinsrelaties-na-scheiding.nl en met eventuele vragen kunt u ook altijd contact opnemen met Rianne van Dijk via e-mail (gezinsrelaties-na-scheiding@uu.nl) of telefoon (030 – 253 11 96).

... lees verder


3-2-2017
Image: FIFA 2017 Tournament
Met een mooi aantal van 96 deelnemers is op 25 januari het FIFA toernooi van de Bossche Vakschool van start gegaan. Na verschillende - vaak zeer spannende- wedstrijden zijn de poule's nu gespeeld en gaan er 32 deelnemers over naar de knock-out fase. Er wordt goed nagedacht over tactiek en wisselbeleid want niets wordt nog aan het toeval overgelaten! De spanning is dan ook voelbaar!

Deze knock-out fase vindt op plaats op dinsdag 7 februari en hierin wordt beslist wie de finale mag spelen op 14 februari a.s. Je favoriet komen aanmoedigen mag natuurlijk altijd!
Klik hier voor het speelschema van de knock-out fase.... lees verder


3-2-2017
Image: Resulaten rekentoets 2016
Een score van 90% slagingspercentage met een gemiddelde van 6,54. Dat is het resultaat van de rekentoets examens op de Bossche Vakschool in het schooljaar 2015-2016. Kijkend naar de resultaten van alle VO scholen in Den Bosch staat alleen het Stedelijk Gymnasium hoger in de ranking van slagingspercentage. Dat is iets waar we best heel trots op zijn!
We investeren veel in rekenonderwijs, mooi om daar ook de resultaten van terug te zien! We zijn nu al benieuwd naar de scores van de rekentoets van januari 2017!
Klik hier voor de resultaten van alle scholen.

... lees verder


2-2-2017
Image: Beste installateur/elektrotechnicus
Woensdag 15 februari gaan leerlingen van 8 VMBO scholen de strijd aan om de titel "beste installateur of elektrotechnicus" in de wacht te slepen. Namens de Bossche Vakschool zullen Eric en Rohan deelnemen en eigenlijk weten wij nu al dat andere leerlingen daardoor vrij kansloos zullen zijn :-)

Een CV ketel aansluiten, of een groepenkast voor elektra; onze jongens weten van wanten! Juryleden uit het beroepsleven beoordelen de leerlingen op nauwkeurigheid, samenwerking en uiteraard de juiste kennis.
Wij wensen Eric en Rohan nu al veel succes toe!... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Jouw talent telt !

Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis. Jouw talent telt!

Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

 

Agenda
30-3-2017
donderdag 30 maart 2017

10-4-2017
maandag 10 april 2017

18-4-2017
dinsdag 18 april 2017

20-4-2017
donderdag 20 april 2017

23-5-2017
dinsdag 23 mei 2017

complete agenda

Onze school in beeld


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch