21-4-2017
Image: Rooster Centraal Schriftelijk Examen
Het examenrooster staat voor alle eindexamenleerlingen in hun rooster in Magister. Ook staat dit rooster in het examenboekje. Toch weten we uit ervaring dat je dit rooster niet vaak genoeg onder de aandacht kunt brengen van zowel leerlingen als ouders. Daarom nogmaals beknopt een overzicht met de data, tijden en de vakken. Een voor de basisleerlingen en een voor de kaderleerlingen. Uw zoon/dochter kan in Magister zien welk lokaal hij/zij moet zijn. Helpt u hen om op tijd (minimaal een kwartier voor aanvang van het examen) aanwezig te zijn? En een beetje verwennen met lekker hapjes en vrijstelling van (huishoudelijke) taken is ook wel fijn in deze periode :-)

... lees verder


20-4-2017
Image: Fleur Cerini benoemd tot nieuwe algemeen directeur
Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Fleur Cerini benoemd tot algemeen directeur van de Bossche Vakschool en Van Maerlant in ’s-Hertogenbosch. Op dit moment is zij conrector op het ds. Pierson College in Den Bosch. Fleur Cerini start haar nieuwe functie op 1 augustus 2017. Zij volgt Edward de Gier op die sinds januari 2017 rector is van Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard.

Fleur Cerini (42) is sinds 2012 als conrector verantwoordelijk voor de gehele onderbouw en het totale vmbo van het ds. Pierson College, een scholengemeenschap voor ... lees verder


6-4-2017
Image: Opa & oma dag

Vandaag is het opa & oma dag voor de leerlingen van klas 3 Horeca. Zij hebben vandaag hun opa's en oma's geweldig in de watten gelegd met een heerlijke lunch. We zijn er nog niet uit wie nu het meest trots was, de leerlingen of hun grootouders :-)
Feit is dat de aanwezige opa's en oma's enorm genoten hebben van deze lunch!... lees verder


6-4-2017
Image: Problemen app Magister opgelost
De problemen met de app van Magister zijn opgelost. Inmiddels zijn er nieuwe versies van de Magister App voor zowel iOS als Android in de betreffende stores beschikbaar. In deze versies doet het probleem van verkeerd getoonde lessen zich niet meer voor.... lees verder

4-4-2017
Image: Problemen met app Magister
De app van Magister vertoont problemen met het tonen van de agenda voor de leerlingen. Deze laat strepen zien door de ingeroosterde lesuren waardoor het lijkt alsof er lesuitval zou zijn. Tot nader order wordt dus dringend geadviseerd de agenda alleen via de webversie van Magister te raadplegen.
Er wordt hard gewerkt aan een oplossing en zodra deze er is zal een nieuwe versie van de app worden aangeboden. Op dit moment is echter onbekend hoe lang dit nog op zich laat wachten.... lees verder

20-3-2017
Image: Cabaret "Klappen voor Bart"
Maandag 10 april zal cabaretier Bart Melief een optreden verzorgen op de Bossche vakschool. De voorstelling 'Klappen voor Bart' behandelt op een erg grappige, kritische, soms heftige en vooral erg toegankelijke manier pestgedrag. Ook pesten via internet komt aan bod. Deze voorstelling is voor al onze eerstejaarsleerlingen én onze tweedejaars instroomklas (B&K2h). De leerlingen zullen met begeleidende lessen op de voorstelling worden voorbereid en ook nabespreking hoort bij het programma.
Klik hier voor de poster van de voorstelling "Klappen voor Bart".... lees verder

ga naar nieuwsarchief
Jouw talent telt !

Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis. Jouw talent telt!

Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

 

Agenda
22-4-2017
zaterdag 22 april 2017

8-5-2017
maandag 8 mei 2017

9-5-2017
dinsdag 9 mei 2017

10-5-2017
woensdag 10 mei 2017

15-5-2017
maandag 15 mei 2017

complete agenda

Onze school in beeld


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch