16-7-2015
Image: Fijne vakantie !

Wij wensen al onze leerlingen een hele fijne vakantie!

En uiteraard zien wij jullie allemaal op maandag 31 augustus graag gezond en wel weer terug op school!... lees verder


15-7-2015
Image: Diploma citytrainer
Op donderdag 9 juli jl. is onder toeziend oog van de wethouder Jos van Son van de afdeling Sport en Recreatie en alle betrokkenen van 'S-port 's-Hertogenbosch het certificaat City Trainer uitgereikt aan 19 city trainers waaronder 4 leerlingen van de Bossche Vakschool! Zij hebben deze avond allen een presentatie gegeven en zijn aan het einde ook nog eens allemaal persoonlijk toegesproken. Zij worden in en om den Bosch ingezet als ondersteuning en hulp in de organisatie van diverse sportevenementen... lees verder

9-7-2015
Image: Diploma uitreiking
Op woensdag 8 juli hebben we alle geslaagde leerlingen van de Bossche Vakschool hun diploma mogen overhandigen. Het was een drukte van jewelste want de groep geslaagden was -gelukkig- erg groot! En stiekem waren we toch ook wel heel erg blij met de temperatuursomslag waardoor het ook in de aula wat draaglijker was geworden.

Zoals ook al door onze algemeen directeur maar vooral door de vele docenten gezegd willen we hierbij graag nogmaals al onze inmiddels oud-leerlingen, heel veel succes toewensen bij de door hen gekozen vervolgopleiding! ... lees verder


3-7-2015
Image: Zeepkistenrace op 3 juli
Vanmiddag zal van 13.00 - 15.00uur voor de 3e keer op rij de zeepkistenrace van de Bossche Vakschool op het Burgemeester Loeffplein in het centrum van Den Bosch plaatsvinden.

Leerlingen van het Vakcollege Techniek hebben in groepen gewerkt aan de zeepkisten. Alle afdelingen van Techniek hebben gezamenlijk de zeepkisten gemaakt onder de noemer 'Tech Challenge'.
De aanwezige jury van docenten zal de kisten op snelheid, techniek en originaliteit beoordelen. 

... lees verder

3-7-2015
Image: "Van Maerlant en Bossche Vakschool scoren weer met musical"
DEN BOSCH - Leerlingen van de Bossche Vakschool en Van Maerlant boekten vorig jaar veel succes met de uitvoering van de musical Herspreej. Eefje Janssen, leerlinge van de Bossche Vakschool, kreeg voor haar rol als soliste in die musical vorige maand zelfs de prestigieuze Tom Odems Award.

Het bleek geen eenmalige uitschieter. Want 28 leerlingen van de Bossche Vakschool en Van Maerlant hebben dit jaar met Ons Mam Mieja weer een ijzersterke musical geproduceerd die staat als een huis en klinkt als een klok.... lees verder


2-7-2015
Image: Stagiaire BSV vertegenwoordigt Dutch National Beach Handball Team
Niet alleen onze leerlingen staan in the picture, ook medewerkers laten zo nu en dan zien dat zij over meerdere talenten beschikken!
Stagiaire Sanne vertegenwoordigt Nederland met haar team op het Europese strandhandbal kampioenschap tijdens het EK Beach Handball in Lloret de Mar, van 30 juni t/m 5 juli!
Tot nu toe gaat het goed; de kwartfinale is binnen! Wij wensen je veel succes Sanne met de volgende wedstrijden en blijven jou en je team volgen!

... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Boeken bestellen

Boeken voor het komende schooljaar bestellen?
Woensdag 15 juli zijn alle brieven verzonden naar de leerlingen met daarin het niveau en het profiel waarvoor de boeken bij Van Dijk educatie besteld moeten worden.

Let op: de boeken moeten voor 20 juli a.s. besteld zijn!

Agenda
31-8-2015
maandag 31 augustus 2015

1-9-2015
dinsdag 1 september 2015

2-9-2015
woensdag 2 september 2015

complete agenda

Click to view album: Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther

Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook