2-7-2015
Image: Stagiaire BSV vertegenwoordigt Dutch National Beach Handball Team
Niet alleen onze leerlingen staan in the picture, ook medewerkers laten zo nu en dan zien dat zij over meerdere talenten beschikken!
Stagiaire Sanne vertegenwoordigt Nederland met haar team op het Europese strandhandbal kampioenschap tijdens het EK Beach Handball in Lloret de Mar, van 30 juni t/m 5 juli!
Tot nu toe gaat het goed; de kwartfinale is binnen! Wij wensen je veel succes Sanne met de volgende wedstrijden en blijven jou en je team volgen!

... lees verder


29-6-2015
Image: Donderdag première 'Ons MamMieja': kom jij ook?
Aanstaande donderdag is het dan zo ver: om 20.00 uur is de première van onze schoolmusical 'Ons MamMieja'! Na maanden van voorbereidingen en hard werken zijn de leerlingen en hun begeleiding er helemaal klaar voor om u een geweldige avond te bezorgen. Heeft u nog geen kaarten gekocht? Wees dan snel want er zijn er nog een aantal verkrijgbaar. Dit geldt ook voor het speciale VIP-diner. Gezien de te verwachten hitte is het prettig om te weten dat speciaal voor de musical de zaal voorzien is van airconditioning!

... lees verder


27-6-2015
Image: Uitslag Examen!
Nu ook de examenresultaten van het 2e tijdvak bekend zijn, kunnen we melden dat van de 191 examenkandidaten er 175 leerlingen zijn geslaagd. Namens het hele team van de Bossche Vakschool: VAN HARTE GEFELICITEERD!!! Op woensdagavond 8 juli mogen deze leerlingen hun diploma in ontvangst nemen. Een uitnodigingsbrief is inmiddels naar alle geslaagde leerlingen verzonden.... lees verder

25-6-2015
Image: Jaarverslag OMO 2014: ‘De mens centraal’
De vereniging Ons Middelbaar Onderwijs kijkt terug op een goed jaar. De slaagpercentages blijven stijgen ten opzichte van voorgaande jaren en in vergelijking met landelijke cijfers. Er is veel aandacht voor het individu, zowel voor de leerlingen als voor de medewerkers. En de financiële situatie is gezond waardoor alle aandacht kan gaan naar het onderwijsproces.

... lees verder


22-6-2015
Image: Zeepkistenrace op 3 juli
Op vrijdag 3 juli vindt voor de derde keer de zeepkistenrace van de Bossche Vakschool plaats. Onder de noemer ‘Tech Challenge’ hebben de leerlingen van de afdeling techniek 8 zeepkisten gebouwd met technische hoogstandjes. Een jury zal de zeepkisten beoordelen op snelheid, techniek en originaliteit. De race start om 13.00 uur op het Burgemeester Loeffplein. Toegang is gratis en aanmoedigen is uiteraard ook zeer gewenst.

Klik hier voor het artikel in het Brabants Dagblad... lees verder


21-6-2015
Image: Bootcamplessen door SDV-leerlingen
In het laatste lesblok van dit schooljaar zijn de leerlingen van Sport, Dienstverlening en Veiligheid van leerjaar 3 veel buiten te vinden. Zo geven steeds een 5 tal leerlingen op 4 verschillende locaties in den Bosch een bootcamples aan hun klasgenoten. De foto's die wij bij dit artikel plaatsen zijn genomen bij de Oosterplas. De komende weken treft u hen echter ook nog aan bij de Zuiderplas, het IJzeren kind en het Zuiderpark. Mocht u op een van deze locaties dus een groep fanatieke sporters in sporttenue met het logo van SDV Bossche Vakschool aantreffen dan weet u hun opdracht! ... lees verder

ga naar nieuwsarchief
Boeken inleveren / bestellen

Boeken van dit schooljaar inleveren?
Kijk hier voor meer informatie!

Agenda
2-7-2015
donderdag 2 juli 2015

3-7-2015
vrijdag 3 juli 2015

8-7-2015
woensdag 8 juli 2015

15-7-2015
woensdag 15 juli 2015

complete agenda

Kapperswedstrijd

Click to view album: Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther

Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook