20-1-2017
Image: Reactie op artikel Brabants Dagblad n.a.v. onderzoek Elsevier
Gisteren is onze collega school Van Maerlant verblijd met een geweldige uitslag van een onderzoek van Elsevier. De GT-afdeling van Van Maerlant hoort bij de beste scholen van Nederland, dat is iets om trots op te zijn! Ook het Brabants Dagblad heeft dit nieuws snel opgepikt, maar tot onze grote spijt -en die van Van Maerlant- is vervolgens een artikel gepubliceerd waar beide scholen niet achter staan en waarvan ook de gegevens wat betreft de Bossche Vakschool, niet kloppen.... lees verder

11-1-2017
Image: FIFA 2017 Tournament
Dinsdag 24 januari start het jaarlijkse FIFA Tournament op PS4 weer. Er wordt al druk thuis geoefend en getraind want wie zich uiteindelijk na alle poulefases weet te plaatsen voor de finale mag op eeuwige roem binnen de Bossche Vakschool rekenen!
Wil jij deelnemen? Schrijf je dan in vóór 20 januari a.s. en lever je formulier in bij de heer Hamdad. Je kunt het formulier hier downloaden.
Ook de spelregels en hoe te kwalificeren voor de verschillende poulefases kun je hier downloaden.

... lees verder


9-1-2017
Image: Open dag Bossche Vakschool 21 januari
Op zaterdag 21 januari houden wij weer onze open dag. Van 10.00 - 13.00uur zetten wij onze deuren wagenwijd open voor alle leerlingen uit groep 8, maar ook vaak al groep 7, en hun ouders. 

Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen op onze school en staan met veel medewerkers klaar om alle vragen te kunnen beantwoorden.

Kijk voor meer informatie verder op website bij het tabblad Groep 7 / 8... lees verder


4-1-2017
Image: De beste wensen voor 2017

Directie en medewerkers van de Bossche Vakschool wensen u een gezond en gelukkig 2017.

En natuurlijk wensen wij onze examenkandidaten van dit jaar heel veel succes en hopen wij met hen dit schooljaar af te kunnen sluiten met een diploma voor ieder van hen!... lees verder


10-12-2016
Image: Onderwijsspecial Lifestyle Experience RTL4
Voor de maandelijkse onderwijsspecial van het RTL programma Lifestyle Experience zijn de opnames voor deze maand op de Bossche Vakschool gemaakt. Zondag 11 december is de uitzending te zien op RTL4. De uitzending begint om 14.25u


... lees verder


6-12-2016
Image: Sponsorloop Bossche Vakschool voor 3FM Serious Request
In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. De Bossche Vakschool steunt 3FM Serious Request en daarom komen zij in actie met een sponsorloop onder de naam SERIOUS WALKING!

Op 22 december lopen leerlingen en leraren van de Bossche Vakschool van Den Bosch naar Breda, een afstand van maar liefst 50 km. Wil je ze steunen? Volg dan snel de volgende link voor meer informatie: https://kominactie.3fm.nl/actie/sponsorloop-bossche-vakschool ... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Jouw talent telt !

Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis. Jouw talent telt!

Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

 

Agenda
23-1-2017
maandag 23 januari 2017

complete agenda

Onze school in beeld


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch