1-2-2016
Image: Bossche Vakschool Brabants Kampioen

De afdeling voertuigentechniek is weer in de prijzen gevallen. Het vakteam voertuigentechniek met Tony van Gerven (4d), Robin Liebregts (4c) en Bruce Meeusen (4c) mogen zich een jaar lang Brabants kampioen noemen. In een hevige strijd werden hun kennis en vaardigheden op de proef gesteld en bleek samenwerking de sleutel tot succes! Zo moesten ze gezamenlijk een band repareren, een koplamp vervangen en afstellen en allerlei metingen uitvoeren aan het koelsysteem. Het vakteam heeft zich hiermee geplaatst voor de 2 daagse nationale finale op 23-24 maart bij Deltapark Neetje Jans in Zeeland. Samen met andere winnende vakteams mogen zij onder de naam Brabants Bulls strijden om de beste van Nederland te worden. Wij wensen onze kanjers veel succes in de finale... lees verder


1-2-2016
Image: Dyslexie spreekuur
Met ingang van januari 2016 is er iedere donderdag een inloopspreekuur Dyslexie. Dit spreekuur is voor alle leerlingen met een dyslexie- en/of een dyscalculieverklaring. Zij kunnen dan zonder afspraak binnenlopen om tips te vragen, hulp ten aanzien van het leren en het omgaan met dyslexie. Daarnaast mag je ook alle andere vragen stellen die met dyslexie of dyscalculie te maken hebben.

Het spreekuur is van 15.25u - 16.15u en vindt plaats in kamer D108a (RT-kamer)... lees verder


29-1-2016
Image: Loting Poulefase FIFA 2016
De loting van de eerste poulefase FIFA Tournament 2016 is bekend! Kijk snel naar het overzicht om te zien met wie jij in de poule speelt en wanneer je aan de beurt bent.
We starten meteen na de carnavalsvakantie dus vergeet niet om het speeloverzicht boven je bed te hangen zodat je het niet vergeet.

Klik hier voor het speelschema.... lees verder


22-1-2016
Image: Snuffelstage
Woensdag 27 januari gaan we de eerste groep leerlingen verwelkomen die zich tijdens de open dag hebben ingeschreven voor de snuffelstage. Bijna 90 groep-8 leerlingen van diverse scholen komen deze middag voor het eerst zonder ouders naar onze school om te komen `snuffelen` aan ons en de dagelijks gang van zaken op een middelbare school. Best spannend!  
Alle leerlingen hebben inmiddels hun persoonlijke uitnodigingsbrief al ontvangen en weten dat wij héél goed voor hen gaan zorgen en ze natuurlijk ook al buiten bij de toegangspoort van school opvangen en ze verder begeleiden en helpen.... lees verder

21-1-2016
Image: MSE week
Vorige week hebben weer verschillende klassen deelgenomen aan de MSE week. Dit is een geweldig event waar we gratis aan deel mogen nemen. In verschillende blokken kunnen we -na inschrijving- naar de Maaspoort waar in de sporthal verschillende onderdelen zijn opgezet waar de leerlingen in stationsvorm aan deelnemen.

Enkele voorbeelden: Bubble voetbal, een groot luchtkussen, een tumblingbaan, een reuzezwaai maken van een hoogte van dik 5 meter, etc. We hoeven niet te vertellen hoezeer de leerlingen hiervan hebben genoten. De foto's zeggen genoeg...... lees verder


18-1-2016
Image: FIFA Tournament 2016
Het geweldige succes van vorig jaar vraagt om een vervolg! FIFA Tournament 2016 gaat dus van start!

Wil jij dit jaar de wisselbeker winnen?

Hier op de website vind je het inschrijfformulier, de spelregels en de poster. Download deze en schrijf je snel in. We gaan meteen na de carnavalsvakantie van start en alle inschrijfformulieren moeten voor 28 januari bij meneer Hamdad zijn ingeleverd!... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Ruimte voor jouw talent!

Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis.

Jouw talent telt. Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten.

Agenda

Click to view album: Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther

Galafeest 2 juni 2015 Heeswijk-Dinther


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch