6-11-2018
Image: Brand in A200
Op dinsdag 6 november ontstond in de ochtend een brandje in de A100, de voorvleugel, van de Bossche Vakschool. Leerlingen en medewerkers werden direct geëvacueerd en naar buiten geleid. De brandweer die uitrukte had het brandje al snel onder controle maar de rookontwikkeling verontruste toch menig aanwezige. Alle leerlingen zijn inmiddels veilig naar huis gestuurd nadat de brandweer alle persoonlijke spullen uit het gebouw heeft gehaald. Medewerkers van school zijn inmiddels weer toegelaten tot het gebouw. Er is niemand in direct gevaar geweest. Alle ouders zullen vandaag per brief worden geïnformeerd.... lees verder

5-11-2018
Image: CKV dag ZW & Horeca
Dinsdag 13 november vindt de CKV dag voor de klassen B3E, K3F, K3H en B3G plaats. Er is een gevarieerd en interessant programma waarin leerlingen op een geheel andere manier dan ze vaak verwachten met kunst en cultuur kennis maken.


Klik hier voor het schema van deze dag.... lees verder


5-11-2018
Image: Week van respect
Tijdens de week van respect zijn er een aantal activiteiten in 's Hertogenbosch georganiseerd. Ook de Bossche Vakschool neemt deel aan het Open Podium op 8 november. Leerlingen Ellen, Laura, Sabrina en Raisa verzorgen samen met een aantal leerlingen van Van Maerlant en het Rodenborch een live stream van het Open Respect Podium voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs. Verder vindt er op dinsdag 6 november in alle 3e jaarsgroepen een les over Respect plaats. We gaan met elkaar goede "burgers" bakken! 

Klik hier voor het totale programma ... lees verder


4-11-2018
Image: Gastles Van Hooft bedrijfswagens
De 3e jaars leerlingen Mobiliteit en transport hebben op woensdag 31 oktober een bijzondere middag gehad. Ze kregen namelijk een gastles over de bedrijfswagenbranche. Deze gastles is verzorgd vanuit de truckAcademy. De truckAcademy een sterke samenwerkingsverband tussen de truckbedrijven en een regionaal opleidingscentrum (KW1C). De gastles bestond uit 2 delen; deel 1 over de opleiding bedrijfswagentechnicus. deel 2 door Van Hooft bedrijfswagens.... lees verder

1-11-2018
Image: Kerstmarkt Bossche Vakschool
Op donderdag 13 december vindt de inmiddels jaarlijkse kerstmarkt van de Bossche Vakschool plaats. En nog meer dan voorgaande jaren worden naast de kraampjes met eten en drinken, tijdens deze markt producten van onze bijzonder handige en creatieve leerlingen verkocht. En wilt u meedoen met de tombola? Voor een klein bedragje het goede doel steunen en tevens kans maken op mooie prijzen; ook dat kan! De opbrengst van dit jaar gaat naar de Stichting kinderen van de voedselbank. Klikt u maar eens op onderstaande link en ontdek wat voor moois deze stichting doet voor de kinderen in onze maatschappij voor wie een nieuwe set kleding of een cadeautje op je verjaardag, niet zo vanzelfsprekend is. 
https://www.kinderenvandevoedselbank.nl... lees verder

1-10-2018
Image: Geslaagd brugklaskamp
Met de weergoden die ons gunstig gezind waren maar vooral de onderlinge saamhorigheid hebben er ook dit jaar voor gezorgd dat het brugklaskamp 2018 een succes is geweest. Kampleiding, collega's die in- en uitvlogen om te helpen maar vooral de eerstejaars leerlingen zelf hebben er voor gezorgd dat het een mooie en gezellige week is geweest waarin iedereen elkaar beter heeft leren kennen. Wij vinden dat een mooie start van een hopelijk succesvol schooljaar!  


... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Op de Bossche Vakschool -school voor VMBO basis en kader onderwijs- vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en goed voorbereid wordt op het beroep dat je later gaat uitoefenen. Medewerkers en leerlingen kennen elkaar. Bij je mentor kun je terecht als er iets is, op school of thuis. Jouw talent telt! Op de Bossche Vakschool kun je kiezen wat het beste bij jou past en waar je echt goed in wilt worden. Al in de brugklas kun je aan de slag. Je leert zelfstandig werken. Onder goede begeleiding mag je veel zelf doen. Op school en tijdens stages en projecten. 

Agenda
12-11-2018
maandag 12 november 2018

19-11-2018
maandag 19 november 2018

29-11-2018
donderdag 29 november 2018

29-11-2018
donderdag 29 november 2018

13-12-2018
donderdag 13 december 2018

complete agenda

Kinderen van de voedselbankContact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch