4-12-2017
Image: Overlijden Lambert van Heeswijk

Met verslagenheid hebben wij zaterdag jl. kennis genomen van het overlijden van Lambert van Heeswijk. Lambert is een oud-docent van onze school en was na zijn pensionering nog tot begin oktober actief als vrijwilliger binnen de afdeling Techniek. Wij gaan hem ongelooflijk missen!

Alle medewerkers van de Bossche wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit zware verlies.... lees verder


20-11-2017
Image: 4e jaars leerlingen naar Londen
Vannacht zijn ze vertrokken.... 65 leerlingen van klas 4, op weg naar Londen. Samen met hun begeleiders zullen ze 4 dagen lang de highlights van de hoofdstand van het Verenigd Koninkrijk gaan bezoeken en ontdekken. Natuurlijk is er naast het programma wat veelal ook in overleg met henzelf is samengesteld, ook tijd voor ontspanning, voor shoppen en samen met je groep gezellig tijd doorbrengen. Wij kijken er alvast naar uit om ook deze groep leerlingen donderdagavond weer vol enthousiaste verhalen te zien terugkomen en wensen ze een meer dan fantastische tijd in Londen toe!... lees verder

16-11-2017
Image: Sponsoractie Serious Biking 2017
Ook dit jaar komen wij weer in actie voor 3FM Serious Request! We gaan fietsen vanaf onze school naar het Glazen Huis in Apeldoorn. Op woensdag 20 december gaan we de cheque met hopelijk een mooi sponsorbedrag persoonlijk in Apeldoorn overhandigen.

Help ons mee om het streefbedrag van € 1.500,- te halen, zodat KINDEREN EN OUDERS die elkaar door een ramp of conflict zijn kwijt geraakt weer BIJ ELKAAR kunnen komen. Doneer en sponsor onze actie! Klik op onderstaande link om bij de actiepagina van de Bossche Vakschool Serious Biking te komen.
https://kominactie.3fm.nl/actie/bosschevakschool-serious-biking

Klik hier voor de poster van onze sponsoractie!... lees verder


3-11-2017
Image: Gastles door majoor M. Kroon
Op 2 november heeft majoor Marco Kroon, Ridder in de Militaire Willemsorde, een gastles gegeven op de Bossche Vakschool. Hij vertelde de leerlingen dat vrede in de wereld niet vanzelfsprekend is. Met zijn ervaringen in Irak en Mali is hij met hen in gesprek gegaan over leiderschap, teamwork en opereren onder extreme omstandigheden. De Bossche Vakschool wil leerlingen inspireren en laten zien dat je als je hard werkt en echt wil je dromen kunt waarmaken. Leerlingen leren op hun best door contextrijke situaties; daar is de gastles van majoor Marco Kroon er zeker één van geweest!’... lees verder

27-10-2017
Image: JINC sollicitatietraining
JINC heeft het doel om kinderen een duwtje in de rug te geven voor een goede start op de arbeidsmarkt. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt maar waarin ieder kind zijn kans zijn. JINC werkt nauw samen met het onderwijs en het bedrijfsleven.
Een van de programma’s van JINC is hulp bij solliciteren voor basisschool- en VMBO leerlingen.

Ook op de Bossche Vakschool oefenen leerlingen van klas 4 tijdens de lessen Nederlands in het schrijven van een sollicitatiebrief en het maken van een CV. Van de docenten krijgen ze ook tips en trucs voor het voeren van een sollicitatiegesprek.... lees verder

27-10-2017
Het is al even geleden maar klas B1B en K1D willen nog graag iets over hun kamp vertellen! Lees hier hun verhaal.

Klas B1B en klas K1D zijn samen op kamp geweest. Het was een leuk kamp. Er zaten wat slechte slapers tussen die ’s ochtends niet wakker konden worden. Docenten hebben ze wakker gemaakt met pan deksels. Het was gelukkig erg mooi weer, een paar leerlingen hebben gezwommen. We hebben veel activiteiten gedaan, zoals levend dieren stratego, bosspel, sportdag. Bij elk spel kon je doekoes verdienen.
Het Fatsenspel vonden we best eng. B1B heeft 24 diamanten verzameld. Dit was een record. De piraat kwam best dichtbij en liet ons een beetje schrikken. Op de bonte avond hebben een paar leerlingen lekker gedanst.
Op de laatste dag wisten we wie de meeste doekoes had gekregen. De Kings kregen een medaille en een selfie-stick.
groetjes, B1B... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Audities Ut meske en ut beest

De audities voor de nieuwe schoolmusical gaan van start! Geef je op en doe mee!

 

Agenda
25-12-2017
maandag 25 december 2017

18-1-2018
donderdag 18 januari 2018

12-2-2018
maandag 12 februari 2018

2-4-2018
maandag 2 april 2018

3-4-2018
dinsdag 3 april 2018

complete agenda

Compilatie 3 Musketiers


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch