U bent hier:   Bossche Vakschool > Home
  |  Inloggen

Article Details

Welke mbo-richting past écht bij je? Bezoek de onderwijsbeurs!
Bericht geplaatst op: 13-9-2018

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heeft u een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid.  

Met ruim 100 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma mag Onderwijsbeurs Zuid hét studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland genoemd worden. 

Dit jaar vind je op de onderwijsbeurs voor het eerst ook de MBO Boulevard Brabant. Bekende scholen uit de regio zijn hier aanwezig, zoals de Rooi Pannen, Helicon Opleidingen, ROC de Leijgraaf, Sint Lucas en het Summa College.

Onderwijsbeurs Zuid vindt plaats op vrijdag 28 & zaterdag 29 september 2018 in het Beursgebouw Eindhoven (direct naast het Centraal Station). Mocht je samen met anderen de beurs bezoeken, zorg er dan voor dat iedereen zich registreert als bezoeker om wachten bij de ingang te voorkomen. Meer informatie over de beurs vind je op www.onderwijsbeurszuid.nl


Terug