Het jaarlijkse FIFA-toernooi gaat van start op 21 januari

Beste leerlingen en collega's, Het jaarlijkse FIFA-toernooi gaat weer van start. Wie mag zich dit jaar de beste van de Bossche Vakschool noemen? Aangezien het toernooi de afgelopen jaren een groot succes was, ligt de organisatie weer bij Abdel Hamdad. Ook dit jaar is de doelstelling dat leerlingen meer binding met de school en met elkaar krijgen. Geweldig nieuws is dat andere scholen, zoals Van Mearlant en Dieze College, ook meedoen met het toernooi. Het is de bedoeling dat winnaars van de deelnemende scholen aan het einde van de schooljaar het tegen elkaar gaan opnemen. Hiermee wordt een soort ‘Champions league’ gecreëerd. De leerlingen kunnen zich tot 15 januari 2019 inschrijven. Zodra het aantal inschrijvingen bekend is, komt Abdel Hamdad met een planning. Voor vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met Abdel.