Boogschieten

Onze leerlingen hebben tijdens een les sport en bewegen clinic gekregen via s-‘Port over het boogschieten. De instructeur die de clinic verzorgde heeft zelf in het nationale team gezeten en deze zomer vindt het WK boogschieten plaats in Den Bosch. Leerlingen waren vanaf het begin tot het einde enthousiast en er was niemand waarbij de “spanboog” verslapte. Ze kregen 3 rondes waarbij ronde 1 een soort trefbal was met het “afschieten” van leerlingen en het behalen van punten. Ronde 2 was “capture the flag” waarbij de leerlingen de vlag van de tegenstander moesten veroveren en de derde ronde konden ze op een aantal schijven schieten waarbij ze punten konden verdienen en waarbij diegenen die af waren weer terug konden komen in het veld. Zo hebben leerlingen kennis kunnen maken met een wat minder voor de hand liggende sport en hebben ze allemaal actief meegedaan!
  • sporten1
  • sporten2