Herfstproeverij Lionsclub ’s-Hertogenbosch en Bossche Vakschool.

U heeft er ongetwijfeld van gehoord via uw zoon of dochter. De herfstproeverij van de Lionsclub ’s-Hertogenbosch, met als gastheer de Bossche Vakschool.

En wat was het een succes! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, met heerlijk eten. leuke workshops, lachende gezichten en natuurlijk een mooi bedrag dat is opgehaald voor onze stichting.

De stichting “Grenzeloos vmbo”, stelt leerlingen in het vmbo in staat deel te nemen aan buitenlandse excursies, ook als daar thuis de middelen niet voor zijn. Met dank aan alle gasten van de herfstproeverij en alle gulle gevers, mocht onze directeur Fleur Cerini een cheque ter waarde van €5000,- in ontvangst nemen. Fantastisch!

Wij danken de ruim 100 leerlingen die hun bijdrage hebben geleverd aan deze mooie avond!

• lions foto