Nieuwsarchief

School dicht vanwege coronavirus; onderwijs op afstand

Vandaag heeft het kabinet besloten de scholen te sluiten in verband met het coronavirus en de zorg voor de gezondheidszorg. Daarom zijn wij genoodzaakt om voor de leerlingen het gebouw te sluiten vanaf morgen 16 maart tot en met 6 april 2020.

Wij gaan maandag en dinsdag a.s. met het docententeam aan de slag om voorbereidingen te treffen zodat het onderwijs ook tijdens de verplichte schoolsluiting zoveel mogelijk doorgang kan vinden. Informatie over de vorm waarin we onderwijs op afstand gaan realiseren volgt op korte termijn.

Nadere informatie voor examenleerlingen volgt ook zo snel mogelijk. De komende periode verwachten wij meer duidelijkheid te krijgen over de eventuele landelijk afspraken met betrekking tot de examens.

De huidige situatie is moeilijk voorspelbaar, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom zullen wij ouders/verzorgers en leerlingen morgen of overmorgen uitgebreider informeren, o.a. over hoe docenten, mentoren en schoolleiding de komende tijd bereikbaar zijn en wanneer we leerlingen in de gelegenheid stellen om materialen uit hun kluisje te halen.

Het algemeen nummer van de school (073-6443777) zal morgen en overmorgen bereikbaar zijn. We willen u vragen alleen voor belangrijke zaken te bellen. U kunt ons ook altijd via info@bosschevakschool.nl bereiken. 
Media
  • coronavirus_actueel


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch