Diploma-uitreiking <------> 100% geslaagd!!!

Beste geslaagde (en natuurlijk ook beste ouders/verzorgers),

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je welverdiende vmbo diploma!

Ondanks de heftige Corona tijd is het je toch maar mooi gelukt. Uiteraard willen we graag uitgebreid stil staan bij dit bijzondere moment en daarom nodigen we je van harte uit voor een diploma-uitreiking. De uitnodiging hiervoor is vandaag per mail aan je verzonden en zal morgen op je deurmat vallen.

De uitreiking is dit jaar in meerdere opzichte bijzonder te noemen. Zo hebben we moeten besluiten dat je maximaal twee gasten mee mag brengen. Alleen op deze manier kunnen we een afstand van 1,5 meter garanderen tussen onze gasten. Daarnaast vieren we maar liefst in 13 verschillende sessies dat jullie geslaagd zijn. Kijk dus goed naar de tijd waarop je verwacht wordt.

We begrijpen natuurlijk dat het misschien veel leuker is om meerdere mensen bij je uitreiking te hebben. Dat gaat helaas niet en daarom gaan we er voor zorgen dat al je vrienden, familie en kennissen live mee kunnen kijken. Iedere uitreiking wordt live gestreamd via onze website ​www.bosschevakschool.nl en is alleen gedurende dat uur beschikbaar. Dus geef het vooral door aan iedereen die jij er graag bij wilt hebben.

Na afloop van de uitreiking verzoeken we jullie om plaats te maken voor de volgende groep. Vanwege de coronamaatregelen is er helaas geen afsluitende borrel.

We wensen je heel veel plezier op deze bijzondere dag!

Namens het team van de Bossche Vakschool

• geslaagd