Laptop Bestellen Brugklas Leerlingen Schooljaar 2020-2021

LET OP : Dit geldt alleen voor de NIEUWE brugklassers voor schooljaar 2020-2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

LET OP : Dit geldt alleen voor de NIEUWE brugklassers voor schooljaar 2020-2021

Klik hier voor de flyer met meer informatie.

U bent onlangs door ons geïnformeerd over het gebruik van laptops in de klas. Dit is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma van uw zoon/dochter in het nieuwe schooljaar. Voor het organiseren van de laptops in de klas zijn wij een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Zij bieden speciale educatie laptops met de juiste specificaties inclusief het Easy4U zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking.

Natuurlijk bent u vrij in de keuze om een laptop ergens anders aan te schaffen. Let er dan wel op dat dit apparaat voldoet aan alle specificaties die door ons gesteld zijn.

Een laptop bestellen via The Rent Company?

Als u gebruikt wilt maken van de mogelijkheid om een laptop te kopen of te huren via The Rent Company, dan willen wij u via deze email herinneren om deze tijdig te bestellen. U kunt t/m 31 juli 2020 zonder administratiekosten uw bestelling plaatsen. Ook geven wij hiermee de zekerheid dat de laptop in de eerste week van het nieuwe schooljaar op school geleverd wordt.

Wilt u meer informatie over The Rent Company en het Easy4U zekerheidspakket? Dan kunt u door het tegelijkertijd indrukken van de CTRL-toets en te klikken op onderstaande button verschillende video's bekijken waarbij alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Ook kunt u via deze pagina direct doorklikken naar de webshop.

Ctrl-Klik hier om naar de video's te gaan

Het aanbod van The Rent Company
Het aanbod dat de school voor u heeft samengesteld vindt u op de bestelflyer in de bijlage.
Hoe het bestellen in zijn werk gaat wordt op deze flyer stap voor stap uitgelegd. Extra informatie en specificaties van de laptop(s) vindt u in de webshop.

Vragen of aankoopadvies nodig?
Heeft u nog vragen over de laptop(s) of het Easy4u zekerheidspakket? Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.

- Als u al een bestelling heeft geplaatst of voor een andere oplossing heeft gekozen kunt u deze email negeren. -

Met vriendelijke groet,
ossche Vakschool