FIFA-toernooi

Het jaarlijkse FIFA-toernooi gaat weer van start

De Corona tijd is en blijft een vreemde tijd. Veel jongeren vervelen zich en kunnen niet wachten dat ze weer van alles kunnen ondernemen. Door Covid-19 hebben al veel leerlingenactiviteiten afgelopen jaar niet kunnen plaatsvinden. Dat is natuurlijk jammer en niet leuk voor onze leerlingen. Gelukkig is er besloten dat het FIFA-toernooi op de Bossche Vakschool door kon gaan. Het is alweer 7 jaar geleden dat we ermee zijn begonnen. En elk jaar wordt het toernooi spannender en spannender.

Wie mag zich dit jaar weer de beste van de Bossche Vakschool noemen? Ook dit jaar is de doelstelling dat de leerlingen meer binding met de Bossche Vakschool krijgen en meer binding tussen leerlingen onderling te creëren.

Wil je meedoen?
Vanaf vandaag mogen de leerlingen zich weer inschrijven. Ze kunnen zich inschrijven tot 18 december 2020.Het inschrijfformulier vind je hieronder en lees ook meteen de spelregels. Zodra het aantal inschrijvingen bekend is, komt Abdel Hamdad met een planning. Voor vragen of onduidelijkheden kun je met hem contact opnemen.

Voor inschrijven klik hier.
Voor de spelregels klik hier.

• fifa-21-kylian-mbappe_5y8kt6rcv8tf1kifrjd2ku44c