Nieuwsarchief

Schoolboeken inleveren

Inleveren schoolboeken 20 juli

Op korte termijn ontvangen de leerlingen van klas 3 en klas 4 van Iddink een e-mail met de mededeling dat het inleveren van de huurboeken op woensdag 20 juli staat gepland en hoe hierin te handelen. Met deze mail wordt een inleverformulier meegestuurd waarop staat welke boeken er moeten worden ingeleverd. Ook is vanaf 7 juli op www.iddink.nl/downloads in het persoonlijk account van de leerling hun persoonlijke inleverformulier beschikbaar. De tijden van inleveren (per klas) worden nog bekend gemaakt.

Kun je de boeken niet inleveren op 20 juli? Dan kun je de boeken ook als pakket (met het inleverformulier erbij !) via UPS naar Iddink opsturen. De verzendkosten zijn dan wel voor jezelf.

Niet of te laat inleveren? Let op, want naast administratieve kosten worden dan ook de kosten van het boek in rekening gebracht! Ook als het boek beschadigd is krijg je hiervoor een rekening van Iddink. Zorg dus dat je je boek op tijd en netjes inlevert!

Heb je nog vragen over het inleveren? Via www.iddink.nl/contact kun je makkelijk een vraag stellen. Zorg dan dat je je klantnummer bij de hand hebt want anders kan men je niet verder helpen.

 

Klas 1 en klas 2 hebben alleen werkboeken en geen huurboeken en hoeven dus ook geen boeken in te leveren

Media
  • poster inleveren boeken2572


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch