05-09-2023
Voor sommige kinderen en jongeren is het niet vanzelfsprekend elke dag “gewoon” naar school te gaan. Niet omdat ze niet willen, maar omdat ze spanning ervaren.
Lees verder
05-09-2023
Enkele jaren geleden was de schoolmusical een groot begrip binnen de muren van Van Maerlant, de Bossche Vakschool en zelfs in Den Bosch. Door corona en andere omstandigheden konden we de afgelopen jaren geen schoolmusical organiseren. Daar gaat nu gelukkig verandering in komen!
Lees verder
17-07-2023
Het is best spannend om naar de middelbare school te gaan. Alles is anders dan je gewend bent en er komen veel nieuwe dingen op je af. Maar maak je geen zorgen, deze tips zullen je helpen deze periode met glans door te komen.
Lees verder
03-07-2023
'De Bossche Vakschool was nodig toe aan renovatie. De vmbo-school draait om praktijkonderwijs, en dat moet duidelijk vanaf de Hervensebaan te zien zijn. Na ruim twee jaar verbouwen is het einde eindelijk in zicht.'
Lees verder
07-05-2023
Kings of Colors is door De Bossche Vakschool en Rothuizen Architecten gevraagd om de gymzaal van hun school aan de Hervensebaan te voorzien van een eigentijdse muurschildering.
Lees verder
ga naar nieuwsarchief
Welkom bij de Bossche Vakschool
Ons onderwijs is ingericht vanuit het principe ‘de juiste plek voor slimme handen’. De Bossche Vakschool biedt veel praktijklessen en praktische opdrachten voor vmbo-basis en kader.
Agenda
Start Zomervakantie
Startdatum/tijd:
maandag 17 juli 2023 11:00
Terugkerende gebeurtenis
Enkele
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door selvi sahin Op woensdag 7 september 2022

Volledige agendaLivestream nieuwbouw klik Livestream Yuverta voor de voorkant en Livestream AVANS voor de achterkant om mee te kijken.
Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch