Het aanmelden van nieuwe leerlingen vindt plaats op:

Maandag 22 maart 2021 van 17:30 uur – 19:30 uur

Dinsdag 23 maart 2021 van 17:30 uur – 19:30 uur

Woensdag 24 maart 2021 van 16:00 uur – 17:00 uur

Aanmelden gaat op afspraak en kan zowel digitaal als op locatie. Na ontvangst van de vooraanmelding ontvangt u een formulier om in te schrijven voor het aanmeldsgesprek.

Bij de aanmelding mag maximaal één ouder (of wettelijk vertegenwoordiger) én de leerling zelf aanwezig zijn.

Voorafgaand aan de officiële aanmelding op de aanmelddagen dient u voor de leerling een digitale (voor)aanmelding te doen. Dit kunt u doen van maandag 1 maart tot en met woensdag 17 maart. Het definitieve schooladvies moet wel bekend zijn.

Tijdens deze aanmelddata ligt uw vooraanmelding ter controle voor u klaar, hebben we het digitale overdrachtsdossier van de basisschool al ontvangen en ronden we in een kennismakingsgesprek de inschrijving samen af. Vergeet u op deze dag niet het identiteitsbewijs van de leerling mee te nemen én het advies van de basisschool.

Ondervindt u problemen met de digitale inschrijving of bent u niet in staat dit te doen, neemt u dan even contact op met onze leerling administratie. Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer 073-6443777 of per email info@bosschevakschool.nl

Meer informatie kunt u vinden op deze website onder het kopje 'toelatingsprocedure'.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor leerjaar 2, 3 of 4 ?

In dat geval kunt u contact opnemen met onze decaan, mevr. M. Pirard, tel (073) 6443777 of via e-mail m.pirard@bosschevakschool.nl