Centrum voor Jeugd & Gezin
Wat is het Centrum Jeugd & Gezin?
CJG ’s-Hertogenbosch is al jarenlang een vraagbaak voor ouders en professionals met vragen over opvoeding en opgroeien. Wij vinden geen enkele vraag raar- hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. Wij hebben geen wachtlijst, er staat altijd een deskundige medewerker voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per telefoon, per mail of via social
media (Facebook en Twitter). Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar.

Waarom zou ik contact opnemen?
Omdat het normaal is om vragen over opvoeden en opgroeien te hebben. Groter worden gaat niet altijd vanzelf. Wij denken graag met je mee, geven praktische tips en kijken welke oplossing het beste bij jou past. Als je extra hulp en begeleiding wenst, kunnen wij ook een afspraak voor je maken met deskundigen die wat verder op je vraag ingaan. We werken samen met instellingen voor (jeugd)gezondheidszorg, (jeugd)welzijn, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en maatschappelijk werk.

Is het anoniem?
Ja, het CJG noteert alleen jouw vraag, niet je naam of adres. En onze hulp is gratis. Ook jongeren met vragen over bijvoorbeeld zakgeld, ruzie, drugs, alcohol en seks kunnen bij ons terecht.

Op de vernieuwde website – www.cjg-s-hertogenbosch.nl is veel informatie te vinden over opvoeden en opgroeien en het aanbod vanuit het Centrum Jeugd & Gezin.


Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch