Welkom in de bibliotheek van de Bossche Vakschool

De bibliotheek is verhuisd naar het open leer centrum (OLC) op de eerste verdieping. Openingstijden zijn op dinsdagmiddag van 13.25 - 14.15 De bibliotheek gaat ook open op afspraak met je vakdocent, je hebt dan de mogelijkheid om tijdens de les een boek uit te zoeken. Boeken verlengen of inleveren kan altijd aan de balie in het opvanglokaal.

Aura is het online programma van onze bieb. Hier kun je realtime zoeken in de catalogus van de bibliotheek. Klik op de onderstaande link om je hierbij aan te kunnen melden.

 

 

Klik hier om in te loggen voor Aura

Hoe kun je je aanmelden?

1. Vul bij Naamgegevens je achternaam en pasnummer in.
2. Bij de inloggegevens je e-mailadres, kies een gebruikersnaam en wachtwoord. (gebruik hiervoor je inloggegevens van school)
3. Als je het onderstaande scherm ziet klik je op aanmelden.
4. De inloggegevens worden nu naar je e-mailadres gestuurd.

Als je de gegevens ontvangen hebt kun je meteen inloggen en zie je direct welke boeken je in je bezit hebt. Als een boek te laat is kun je op verlengen klikken. Bij mijn historie kun je zien welke boeken je allemaal gelezen hebt. Boeken kunnen maximaal 2x verlengd worden. ​

Problemen bij het inloggen? Vraag even om hulp bij een van de onderwijsassistentes. ​ Veel plezier met de online catalogus!Contact

Bezoekadres:
Hervensebaan 5
5232 JL 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 64 43 777

info@bosschevakschool.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter
Bossche Vakschool VMBO Den Bosch