SNEL NAAR >

Jong & Out073 groep

In samenwerking met COC Noordoost-Brabant biedt Powerup073 de Jong & Out073 groep aan. Dit is een groep voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Een keer per maand komen we samen in een jongerencentrum in de stad. Tijdens deze bijeenkomsten komen jongeren in contact met elkaar. Daarnaast organiseren de jongeren ook zelf activiteiten. Zo hebben we bijvoorbeeld een paarse vrijdag feest georganiseerd, zijn we naar het park gegaan, organiseren we een creatieve avond of koken we samen. Het belangrijkst is dat iedereen kan zijn wie die is!

De groep komt één keer per maand samen. Tijdens deze bijeenkomst komen jongeren in contact met elkaar, behandelen we maatschappelijke thema’s en organiseren we activiteiten.

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten? Of ken je als organisatie jongeren die hier interesse in hebben? Meld je dan aan via de QR-code op de flyer of via deze link. Een van de jongerenwerkers van Powerup073 zal dan contact met jou opnemen. Je kunt dan meteen deelnemen aan de groep of we plannen een individuele kennismaking in. Ook krijg je dan meer informatie over de groep zoals geplande data, tijden en activiteiten. Hopelijk tot snel!